Home > Geluid > Mengpaneel > PA/Studio Mixer

DAP Mini Gig (Op=Op)

Ultra compacte mixer met Bluetooth & USB geluidskaart

DAP Mini Gig (Op=Op)

Artikelnummer: 51562 | D2280
GTIN/EAN: 8717748331588

 


Geen reviews
Schrijf zelf een review


Mixer PA/Studio
DAP Mixer PA/Studio

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De volgende DAP producten zijn nog wel leverbaar:

De DAP Mini Gig is een uiterst compacte PA mixer, boordevol met handige features. Je kunt zo'n klein mixertje dan ook gerust een zwisters zakmes noemen (maar dan minder scherp gelukkig).

De DAP Mini-Gig is voorzien van een microfooningang met 2-voudige toonregeling, een gain en balans regelaar. De combo ingang is geschikt voor een XLR stekker of een 6,3mm jack stekker. Zelfs een peak led is aanwezig. Kanaal 2/3 is een stereo ingang met tulp aansluiting en wederom 2-voudige toonregeling en een balans regelaar.

De line ingang heeft echter meer dan alleen een analoge functie. Zo kan deze ingang ook omgeschakeld worden naar USB gebruik zodat de DAP Mini Gig zich gedraagt als een externe geluidskaart. En voor wie dat nog niet genoeg is: De ingang kan ook omgeschakeld worden naar Bluetooth gebruik zodat bijvoorbeeld een smartphone gebruikt kan worden als bron.

De Mini Gig is voorzien van 2 uitgangen (Main en Monitor). Deze zijn beiden uitgevoerd met 3,5mm stereo mini jack aansluitingen. Let hier dus wel op bij de kabelkeuze (want het is een beetje "anders dan anders").

• Mic-voorversterkers met extreem weinig ruis en +20V fantoomvoeding
• 2-bands EQ en piek-LED's op het MIC-kanaal. • 2-bands EQ en piek-LED's op het stereo-kanaal
• Ingebouwde USB-geluidskaart levert ook voeding voor de mixer
• Ingebouwde Bluetooth interface

De DAP Mini Gig onttrekt dus z'n voeding uit de USB aansluiting (hetzij rechtstreeks via de aansluiting op een computer of via de meegeleverde netadapter met USB uitgang). De Mini Gig wordt geleverd inclusief ca. 1,5 meter lange USB kabel en 230V netadapter met USB uitgang.

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties