Home > Geluid > DJ Gear > DJ Mixer

Reloop RMX-40 USB

4+1 Kanaals PRO Club Mixer met Effecten en USB

Reloop RMX-40 USB

Artikelnummer: 20829 | VRRMX40USB
GTIN/EAN: 4043034114950

 

8,7
Bekijk de 3 review(s)
Schrijf zelf een review


DJ Mixer
Reloop DJ DJ Mixer

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De Reloop RMX-40 USB maakt het mogelijk om analoge DJ vaardigheden te koppelen met creatief digital mixen. De Reloop RMX-40 USB beschikt over twee "Full Duplex" USB poorten, zodat audio vanaf een PC of Mac computer naar de mixer kan worden gestuurd, terwijl er tegelijkertijd twee uitgangssignalen op de computer kunnen worden opgenomen.

Met de RMX-40 USB is iedere DJ klaar voor het digitale tijdperk.

Vind vergelijkbare en/of gerelateerde producten.
Categorie: DJ Mixer

Subcategorie: 12" Mixer

Extra Features: Effecten

Toonregeling: 3-weg

USB In/Uit: Ja

Aansluiting Master: XLR (gebalanceerd)

3 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 8,7

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Eerste mixer!
Door: <anoniem>

Het is m'n eerste mixer, ik wilde eerst een iDJ2 kopen, maar na wat info gevraagd te hebben toch maar voor iets anders gekozen en dat is dus dit ding geworden.

Ik heb nog geen draaitafels, cd-spelers of iets waar je mee kan draaien dus kan alleen iets vertellen over de geluidsmanipulatie.

Er zitten veel ingangen op, 4 Phono 4(+4) Line en 2 USB. Die 2 USB zijn om hem aan je PC te koppelen.

Als je hem via de USB aan je PC hangt is het gewoon een soort externe geluidskaart. Je kan dus over al je muziek op je PC een effectje gooien.

Er zijn 2 aansluitingen zodat je in een DJ proggie beide kanten van je deck op de mixer apart kan aansluiten. Handig om te Cue'en, volgens mij.

Ik heb nog niet de microfoon input kunnen checken want ik heb ook geen microfoon (moet nog een beetje uitbreiden)

Wel al een hoofdtelefoon en het is best wel handig dat je effecten voor kan beluisteren. Op je kan ook een mono signaal laten sturen naar je hoofdtelefoon.

VU meters zijn mooi en werken goed. Elk kanaal heeft zn eigen VU meter en het Master kanaal heeft een dubbele. Je kan ook de balance veranderen op het master kanaal en je kan hem ook tussen Mono en Stereo switchen.

De faders zijn zeer soepel. Je kan ook de curve instellen van je faders per kanaal wat op zich een leuke feature is. Je kan ook je fader in reverse zetten zodat je hem naar beneden moet duwen om hem harder te zetten.

De crossfader heeft z'n eigen schakelaar om kanalen aan te wijzen. Ook een knop om de curve te veranderen. Als je een bepaald kanaal op de crossfader zet kan je ook gebruikmaken van de kill switches, die absoluut geen geluid doorlaten gaan als je ze aanzet.

De EQ er kanaal zijn ook leuk en werken goed. Ze gaan van -26 tot +12 dB. Op sommige foto's lijkt het van -40 tot +10 dB maar dat is het dus niet ;)

De effecten zijn echt megavet. Ze zijn allemaal super leuk om te gebruiken. En als je er genoeg van hebt koop je een effecten unit erbij want die kan je op de mixer aansluiten.

BPM meter werkt naar mijn mening goed, geen idee of ik die ga gebruiken, want velen zeggen dat ze niet werken.

Er zit ook een Booth uitgang op, wat ik nog nergens had je gelezen, maar het is wel handig erbij, helaas kan je er geen kanalen op voorbeluisteren.

Je krijgt er een 60 minuten demo van BPM Studio Pro erbij, erg leuk om uitteproberen.

Naar mijn mening is het dus een goede mixer, 5 sterren, maar ik heb echt geen idee of andere mixers, in dezelfde prijsklasse, beter zijn.

Voor vragen erover kan je me mailen.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +2)

 

Super mixer
Door: <anoniem>

Gisteren de reloop RMX-40 usb mixer ontvangen.
Heb er nog maar 3 uurtjes mee kunnen spelen maar ben er nu al super tevreden mee.

Zijn er nog meer mensen met deze mixer want ik heb een paar vraagjes.

thx

Arno

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +2)

 

Leuke Mixer
Door: <anoniem>

Een leuke mixer voor een normaal betaalbaar bedrag. Wou eerst een Synq SMX-2 kopen maar die was toch een stuk duurder. Wat wil je ook als 14 jarige(nu 15).
De mixer voelt opzich best goed aan, alleen vind ik het jammer dat ze niet meteen de de knoppen van de blackfire Serie's er op gezatten hebben. Die voelen toch een stuk beter aan.

De effecten zijn leuk om mee te kloten en af en toe is in je mixje te gooien. Maar echt super vind ik sommige effecten niet. Als je bijv. de flanger vergelijkt met een andere mixer klinkt de flager op de Reloop best matig. Is overigens wel goed mee te werken.

Voor de rest heeft de mixer een super indeling, erg overzichtelijk en is ie toch van goede kwaliteit gebouwd. Hij zal gemakkelijk een jaar of 2 a 3 mee gaan. Als je er niet al te veel mee gaat slepen.

Waarom een 4? Omdat hij toch een beetje cheap aanvoelt, en daarmee bedoel ik de knoppen op de potmeters en de faders.

Wie kan mij trouwens wat meer informatie geven over de USB functie? Ik weet dat hij kan dienen als externe geluids kaart maar wat kan hij nog meer?

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: