Gebruiksregels New Line Forums

Een aantal regeltjes op deze forums:
Probeer bij het discussiëren op deze forums niet te persoonlijk te worden. Je kunt het prima en hartgrondig met iemand oneens zijn zonder dat naar het persoonlijke vlak te trekken. Bedenk wat je zou zeggen als je met elkaar in dezelfde ruimte zou zitten. Racistische uitlatingen worden hier absoluut niet getolereerd. Ook het maken van reclame voor collega-bedrijven (of je eigen bedrijf) is niet toegestaan. Een vereiste is dat het e-mailadres waarmee je een account aanmaakt een werkend e-mailadres is. Hierop wordt steekproefsgewijs gecontroleerd.

Denk "Compact":
Niet iedereen heeft een glasvezelverbinding naar z'n huis lopen. Hou ook rekening met mensen die gebruik maken van mobieltjes, tablets e.d. Plaats dus geen grote foto's in deze fora. Als in een post meer dan 1000kB (max 200kb per foto) aan foto materiaal aanwezig is wordt deze mogelijk door ons verwijderd. Denk ook aan de lengte van je posts. Quote niet onnodig lange stukken tekst maar probeer het kort en bondig te houden.

Kijk voor je vraagt:
In de loop van de tijd zijn er natuurlijk diverse vragen reeds aan de orde geweest. Kijk dus, als je een vraag hebt, eerst even of deze vraag niet al een keer eerder is beantwoord. Als vragen herhaaldelijk in verschillende topics gesteld worden dan komt dat de overzichtelijkheid van het forum niet ten goede. Hier wordt behoorlijk streng tegen opgetreden.

Verantwoordelijkheden:
Je bent verantwoordelijk voor alles wat je schrijft. Berichten die door medewerkers van ons in dit forum worden geschreven worden geschreven uit hoofde van privé! New Line kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de teksten die op deze forums verschijnen.

Wat gebeurt er met je gegevens:
Je gegevens worden enkel door ons forum gebruikt (dus NIET door onze webshop) en worden NIET vrijgegeven aan derden.

Browser instellingen:
Om in deze forums te kunnen schrijven dien je de "cookies" in je browser op aan te zetten. Ook maken onze fora beperkt gebruik van javascript.

Sluit dit venster